Echtscheiding regisseur Soest Amersfoort

Regie over uw scheiding

Divorz neemt de regie over uw scheiding. Gaat u in goed overleg scheiden en wilt u zaken fiscaal-juridisch goed regelen? Zonder tijdverlies en onnodige kosten aan wederzijdse advocaten? Dankzij onze persoonlijke scheidingsregie/begeleiding kunt u, vaak verrassend snel, een compleet dossier aanleveren bij een advocaat waarna deze het geheel indient bij de rechtbank.

Bespaar zorgen, tijd en kosten
In het kort onze dienstverlening bij scheiding (huwelijk, geregistreerd partnerschap en samenwonen):

  • Financieel en fiscaal advies: volledig doorrekenen van alle financiële en fiscale gevolgen van uw scheiding.
  • Opstellen echtscheidingsconvenant (ouderschapsplan in geval van minderjarige kinderen).
  • Opstellen document voor boedelverdeling.
  • Bepaling vermogenssamenstelling.
  • Berekening alimentatie.

>> Meer weten

checklist scheidenGratis adviesgesprek

In goed overleg scheiden en financiële/ fiscale kosten besparen? Vraag vrijblijvend een gratis oriënterend persoonlijk gesprek aan. En krijg meteen de checklist “Efficiënt scheiden”.

Uw naam:

Uw e-mail:

Tel. vast/mobiel:

Eén loket

echtscheidingsloket soest amersfoort

Als onafhankelijk financieel echtscheidingsadviseur kunnen wij desgewenst ook de mogelijkheden op het gebied van uw scheidingstestament, hypotheek, levensverzekeringen (lijfrente e.d.) en pensioen met u bespreken. Vervolgens kunnen wij u in contact brengen met één van de gespecialiseerde partners in ons netwerk.

>> Over ons

Gratis checklist

echtscheiding papieren regelen gratis checklist

Bij een scheiding komt er emotioneel van alles op u af.
En toch moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Voor dat laatste kunt u samen naar een advocaat stappen. Bijna altijd zijn er betere/meer betaalbare alternatieven. Die worden kort en praktisch beschreven in onze gratis checklist “Efficiënt scheiden”.

>> Gratis checklist

“Onverwacht snel in eigen woning”

echtscheiding ervaring soest

Hans Zaanen (54 jaar): Toen bleek dat een scheiding onontkoombaar was, was mijn eerste zorg waar ik zou gaan wonen. Ik wilde goed bereikbaar zijn voor mijn kinderen maar had geen idee hoe ik er na mijn scheiding financieel voor zou staan. De financieel echtscheidingsadviseur van Divorz dacht objectief mee…

>> Meer weten

Partners

Divorz is een onafhankelijk financieel scheidingsregisseur. Wij bieden een compleet dienstenpakket door samenwerking met diverse lokale en regionale specialisten rondom scheidingen waaronder:

partner-vervier  partner-van-bourgondien partner-notaris-unie partner-notariskantoor-van-veeren