Over Divorz

Uw persoonlijke en onafhankelijke scheidingsregisseur

Divorz is een klein kantoor met een persoonlijke aanpak. Jaap Oostlander, uw financieel echtscheidingsadviseur, heeft sinds 1993 ervaring in de financiële dienstverlening. Jaap heeft de opleiding financieel echtscheidingsadviseur gevolgd, is geregistreerd Erkend Hypotheekadviseur en is gediplomeerd verzekeringsadviseur (Wft geborgd). Sinds 2007 heeft hij zich toegelegd op de financiële afwikkeling van (echt)scheidingen. Advisering op dit gebied deed hij in eerste instantie via grote verzekeringsmaatschappijen. In die tijd ontwikkelde hij de Alimentatiepolis en Voogdijpolis om een passende oplossing te bieden in situaties waarbij plotseling het inkomen wegvalt of er extra geld nodig is.

Regisseur en onafhankelijk adviseur

Jaap Oostlander begeleidt mensen die gaan scheiden (huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwonen) in het scheidingsproces zodat zij een compleet dossier kunnen aanleveren bij de advocaat die het dan kan indienen bij de rechtbank. Jaap stelt het echtscheidingsconvenant op, zorgt dat het ouderschapsplan wordt gemaakt indien er kinderen zijn en verzorgt onder meer de boedelverdeling, alimentatieberekening en vermogensopstelling.

Eén aanspreekpunt voor scheidingen

Vanzelfsprekend zal Jaap als financieel echtscheidingsadviseur met cliënten ook bespreken wat bij scheidingen de mogelijkheden zijn op het gebied van hypotheek, levensverzekering (lijfrente e.d.) en pensioen. Door deze bundeling van expertisegebieden is Divorz/Jaap Oostlander uw aanspreekpunt voor het scheidingsproces én het doorrekenen van de financiële en fiscale gevolgen.

Jaap Oostlander werkt samen met een advocaat, een aantal notarissen en accountants/fiscalisten. Daarnaast heeft hij samenwerkingsverbanden met regionale en landelijk werkende assurantietussenpersonen, makelaars en algemene financiële specialisten.
>> Partners

Echtscheidingsadviseur Jaap Oostlander Soest

Jaap Oostlander,
uw financieel echtscheidingsadviseur

T 035 – 544 59 46
info@divorz.nl


Checklist

“Efficiënt scheiden”

checklist scheiden
In goed overleg scheiden en financiële/fiscale kosten besparen?

Ontvang nu de checklist “Efficiënt scheiden”.

Deze checklist bevat onder andere:

  • 10 pagina’s vol met informatie
  • Compleet stappenplan
  • Extra aandachtspunten

Ontvang de checklist