Kan Divorz beide partijen tegelijk helpen?

Kan Divorz beide partijen tegelijk helpen?

Financieel advies scheiden

Sterker nog, scheidingregisseur en financieel echtscheidingsadviseur Divorz kan u alleen van dienst zijn als u samen wilt gaan scheiden en dus samen hieraan wilt meewerken.

Bedenk: u bent samen verliefd geworden, samen getrouwd, heeft samen wellicht kinderen gekregen. Ga dan ook samen scheiden. U beslist dan samen hoe uw bezittingen en schulden verdeeld worden en hoe u invulling gaat geven aan de zorg en opvoeding van uw kinderen.

Indien er kinderen zijn blijft u uw leven lang collega-ouders, zorg dat u het samen goed regelt. Juist ook voor uw kinderen.


Wanneer u en uw partner niet gezamenlijk kunnen of willen scheiden, dan kan Divorz u niet van dienst zijn. U heeft dan elk een advocaat nodig die voor uw individuele belangen zal strijden. Dat betekent dat u een gerechtelijk procedure tegen uw partner volgt. Dit soort trajecten kunnen langdurig zijn (1,5 tot 3 jaar) en kosten al gauw (tien)duizenden euro’s per persoon. Zeker als u kinderen heeft is het daarom aan te raden om samen op een goede manier te scheiden zonder dat de inzet van juridische dwangmiddelen nodig is.


Checklist

“Efficiënt scheiden”

checklist scheiden

In goed overleg scheiden en financiële/fiscale kosten besparen?

Ontvang nu de checklist “Efficiënt scheiden”.

Deze checklist bevat onder andere:

  • 10 pagina's vol met informatie
  • Compleet stappenplan
  • Extra aandachtspunten
Ontvang de checklist